Vilomedia - sitemap

Vilomedia - webbdesign av Lotta Vikingsson

Sökmotoroptimering av hemsidor

» Befinner sig ditt företag långt bak i sökordningen? Vad innebär sökmotoroptimering för dig och ditt företag? «

Svaret är givetvis att ju längre fram i sökordningen er hemsida befinner sig desto fler potensiella kunder är det som ser er. Det är ju det som är idén med att investera i en hemsida.

 

Sökmotoroptimering innebär att er hemsida utformas på ett sätt som gör att sökmotorerna hittar den och placerar den långt fram i rankning. Titel, rubriker och text måste stämma överrens med sökord och beskrivning av enskilda webbsidor.

 

Det räcker alltså inte bara att registrera en hemsida på sökmotorerna för att få en bra placering, dvs. på första söksidan.

Sökmotoroptimering ingår vid beställning

Beställer ni en hemsida från Vilomedia ingår optimering av er hemsida. Givetvis ingår även registrering i de vanligaste sökmotorerna.

Har ni redan en befintlig hemsida som ni vill få sökmotoroptimerad kostar det från 3 000 kr och uppåt. En väl värd investering för dig och ditt företag.

 

Annonsering i sökmotorer

» När du annonserar via en sökmotor betala du bara för de besökare som har sökt efter det ditt företag erbjuder. «

 

Du vet väl att du kan annonsera i sökmotorer?

Faktum är att en stor del av alla svenskar idag hellre söker det de vill ha via en sökmotor ex. Google, än slår upp katalogen med Gula sidorna. Det är helt enkelt enklare och ger mer information på en och samma gång - om hela företaget.

Layout för utskick, annons och banners

Vilomedia hjälper dig med layouten för reklam via:

  • nyhetsbrev/epost - når dina kunder
  • annons för press/tryck (i samb. med landsering av ny hemsida.)
  • banners

 

Funderar ni på att erbjuda dina kunder nyhetsbrev?

Det är en enkel metod att förmedla information om det allra senaste som hänt och händer på ditt företag. Men för att effektivt nå fram med det ni vill ha sagt måste ni ha en snygg och lättnavigerad design. Om inte - tja då hamnar det i papperskorgen och där gör det ingen nytta.

 

Läs mer och se exempel om marknadsföring med nyhetsbrev

 

Läs mer om banner och se exempel

 

» Kontakta Vilomedia om du vill veta mer om marknads-föring via Internet eller få kostnadsförslag. Använd gärna kontaktformuläret. «

Vilomedia, Partille | tel 031-713 05 85 | mob 0704 - 97 03 92 | epost info@vilomedia.se | hemsida: www.vilomedia.se | copyright 2005©vilomedia