Vilomedia - sitemap

Vilomedia - webbdesign av Lotta Vikingsson

Webbdesign som berör

Din hemsidaär ofta det första en kund ser av ditt företag. Den är ditt marknadsföringsverktyg. Hur gör du för att vårda detta verktyg?

 

Många företag snålar på kostnaden och tycker det är för dyrt att låta en profesionell webbdesigner utveckla deras webbplats och skapa användarvänllig och funktionell webbdesign. Och visst kan det låta som mycket pengar med en designad hemsida för 10 - 20 000 kr. Men detta är en liten kostnad om du tänker på hur mycket det ger med en hemsida som är snygg, funktionell och användarvänlig. Dessutom är detta ofta en liten kostnad av den totala budgeten för marknadsföring.

 

Alla företag borde finnas på webben eftersom allt fler människor har tillgång till Internet och därmed möjlighet att hitta just din hemsida. Varje företag har kärnvärden som är viktiga att lyfta fram och för detta är webben perfekt.

 

Exempel på webbdesign

Webbutveckling - mer än bara hemsida

När du väl har en hemsida gäller det att dina kunder hittar dig. Vilomedia hjälper dig att få en plats bland de främsta i sökmotorerna genom att optimera och registrera din webbplats.

« Unikt erbjudande med optimerade hemsidor. «

Beställer du hemsidan från Vilomedia ingår registrering och sökmotoroptimering. Detta är ett unikt erbjudande som de flesta ska ha extra betalt för att göra. Dessutom finns det många webbdesignbyråer som inte tycker att detta är viktigt utan skapar enbart hemsidor som är snygga och fräcka att se på. Läs mer om detta under marknadsföring.

 

Fyll i kontaktformuläret för gratis intresseanmälan och kostnandsförslag.

Vilomedia, Partille | tel 031-713 05 85 | mob 0704 - 97 03 92 | epost info@vilomedia.se | hemsida: www.vilomedia.se | copyright 2005©vilomedia